3 çocuk annesi kadın, kız kardeşini korumak isterken öldürüldü

İzmir'in Konak ilçesinde meydana gelen olayda, İstanbul'dan bayram ziyaretine gelen evli ve 3 çocuk annesi Menice Kutlucan (32), kız kardeşinin kocası tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Ağustos 2012 10:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Menice Kutlucan'ın, boşanma aşamasında olan kız kardeşi Hatice Karadağ ile kocası (A.K.) arasında çıkan tartışmada, kız kardeşini korumak istediği sırada eniştesi A.K. tarafından bıçaklandığı öğrenildi.

Olay, dün akşam saat 20.00 sıralarında, Konak ilçesi 1030 sokak 56 numarada bulunan evde meydana geldi. A.K., bir süre önce baba evine dönerek orada kalan eşi Hatice Karadağ'la barışmak için kayınpederinin evine gitti. Menice Kutlucan, eniştesi A.K. ile kız kardeşi Hatice Karadağ arasında çıkan tartışmaya müdahale etti. Bu sırada zanlı A.K., baldızı Menice Kutulucan'ı 3 yerinden, kocası Hüseyin Kutlucan'ı ise kolundan yaraladı.

Yakınlarının durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan 3 çocuk annesi Menice Kutlucan, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kocası Hüseyin Kutlucan ise hastanede tedavi altına alındı. Zanlı A.K. ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber