ATO: Terörün hak ve halk mücadelesiyle ilgisi olmadığı bir kez daha kanıtlandı

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci, terörün insanlıkla, hak ve halk mücadelesiyle ilgisi olmadığının bir kez daha kanıtlandığını belirtti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ağustos 2012 13:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bezci, "Ülke içi huzuru korumanın yolu birlik ve beraberlikten geçiyor, tüm kesimleri hükümete ve devlet kurumlarına destek olmaya davet ediyorum." dedi.

ATO Başkanı Salih Bezci, dün Gaziantep'te 4'ü çocuk 9 vatandaşı katleden, 64 vatandaşın da yaralanmasına neden olan hain saldırıyı kınadı. Başkan Bezci, yaptığı yazılı açıklamada, terörün insanlık dışı bir eylem yöntemi olduğunun, hain saldırıyla bir kez daha kanıtlandığını dile getirdi. ATO Başkanı Bezci, şöyle dedi:

?Terörün insanlıkla, hak ve halk mücadelesiyle ilgisi olmadığı bir kez daha kanıtlanmıştır. Dünya üzerinde hiçbir hak, bunun adına ne mücadelesi derseniz deyin, Ramazan gibi kutsal bir ayda çocuk kanı akıtmayı gerektirmez. Kalleşçe, insanların yaşam hakkını eline alan terör örgütü, önceki gün Gaziantep'te katlettiği 1 yaşında, 4 yaşında, 11 yaşında ve 12 yaşındaki çocukların kanıyla hangi pazarlığın peşindedir. Bu bebek katillerine destek veren kitlenin sahip oldukları beynin hastalıklı olduğunu düşünmekten başka bir açıklama yapamıyoruz kendimize. Körpecik çocukların kanıyla sulanan topraklarda nasıl bir mutluluk hayal ettiklerini anlamamız mümkün değil.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber