Sanayi ve Zahire pazarında asfalt sevinci

Uzun süredir asfalt bekleyen Elbistan Küçük Sanayi Sitesi, hizmet alanı bölgesi, Zahire Pazarı ve Galericiler sitesi önü ile spor salonu asfalta kavuştu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Ağustos 2012 15:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kahramanmaraş'ın Elbistan Belediyesi, Ramazan ayının ardından yol yapım ve asfalt çalışmalarına daha fazla ağırlık vermeye başladı. Bu yaz için 3 milyon TL'lik asfalt çalışması yapacaklarını kaydeden Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, sonuçlanan çalışmaları yerinde inceledi ve cadde ve mahallerde işyeri bulunan esnaflarla sohbet etti. Zahire Pazarı'nda işyeri sahipleri ile çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Durmuş Küçük, Sanayi ile odun pazarı arasındaki mesafenin asfaltlandığını, spor salonu ve stat çevresinde ise asfaltlama çalışmalarının sürdüğünü anlattı.

Başkan Küçük, şunları söyledi: ?Kış ayları öncesinde sanayi bölgesini, galericiler sitesi önünü, traktör galericileri sitesinin içini ve hizmet alanı önünü bitirdik. Caddeler pırıl pırıl oldu. Hizmet alanı ile çevre yolu önünde çalışma yapıldı. Sanayi sitesi ile odun pazarı arasında asfalt çalışmalarının yanında başka çalışmalar da yapılıyor. Halen spor salonu ve stat çevresinde asfaltlama çalışması sürüyor. Buraya gelenler artık çamur ya da toz ile uğraşmak durumunda kalmayacak. Zahire Pazarı girişlerini de düzenledik. Zahire Pazarı ile çevre yolu bağlantısını da düzenliyoruz. Burası da asfaltlanacak. Hedeflediğimiz asfalt çalışmalarını tamamlamak için var gücümüzle çalışıyoruz.?

Zahire Pazarı Başkanı İbrahim Alagöz ise yapılan güzel çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Durmuş Küçük'ün nezdinde belediye personeline teşekkür etti. Alagöz, ?Uzun süredir biz Zahire Pazarı'nda Belediye Başkanı ağırlamadık. Belediye Başkanımız geldi. Çayımızı içti. Dertlerimizi dinledi ve çözüm önerileri sundu. Çalışmaları zaten gözlemliyoruz. Esnafımız çalışmalardan memnun. Onlar adına kendilerine teşekkür ediyorum. Elbistanımızın güzelleşmesi adına gayretlerini takdirle karşılıyoruz.? ifadesini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber