Film çekimini gerçek sanan şahıs, oyuncuya çelme taktı

Malatya'da çekimleri tamamlanan "Kariyer" adlı sinema filminin setinde kapkaç yapan oyuncuya olayı gerçek sandığı için çelme takan vatandaşın görüntüsü ortaya çıktı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ağustos 2012 13:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapımcılığını senarist Suat Ay ve Mehmet Şevki Tirit'in üstlendiği, yönetmenliğini ise Tevfik İnceoğlu'nun yaptığı komedi filmi Kariyer'in Malatya'daki çekimleri sona erdi. Filmin çekimleri İnönü Caddesi üzerinde gerçekleştirilirken, senaryodaki kapkaç olayının çekimleri esnasında kadın oyuncunun çantasını çalıp kaçan Şükrü Tekin, olayı gerçek sanan bir vatandaşın tekme atması sonucu kaldırıma yıkılmıştı. Montaj esnasında ortaya çıkan görüntüde, oyuncu Şükrü Tekin yerde acı çekerek kıvranırken diğer oyuncuların ise bir süre şaşkınlık yaşadıkları, daha sonra ise arkadaşlarının yanına koştukları görülüyor. Oyuncuya çelme takan şahsın ise yaşlı bir kişi olduğu görülüyor.

Filmin yapımcılarından senarist Suat Ay, üzücü bir olay olduğunu ve kimsenin arayıp da, 'Geçmiş olsun' demediğini belirterek vatandaşın tez canlı davrandığını söyledi. Olayın kesinlikle reklam amaçlı olmadığını belirten Ay, görüntüyü izleyenlerin bu durumu fark edeceğini belirtti. Ay, söz konusu sahnenin filmde yer almayacağını ifade etti.

Tamamı Malatya'da çekilen komedi filminin kış aylarında vizyona girmesi bekleniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber