Şehit polisin ailesine ev yardımı

Konyaaltı ilçesindeki bir akaryakıt istasyonunda tabancayla havaya ateş açan 50 yaşındaki Celal Gökçe'yi ikna etmeye çalışırken şehit olan İlçe Emniyet Müdürü Uğur Gökcan'ın ailesine toplanan yardımla ev alındı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ağustos 2012 23:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, Konyaaltı ilçesine bağlı Liman bölgesindeki akaryakıt istasyonda 22 Şubat tarihinde meydana geldi. Gökçe, silahı ile sağa sola rast gele ateş ederken polis tarafından uyarıldı. Ancak uyarılara rağmen ateş etmeye devam edince İlçe Emniyet Müdürü Uğur Gökcan, Celal Gökçe isimli şahsı ikna etmeye çalıştı. Silahın bir anda patlaması ile Gökcan yaralandı. Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Emniyet Müdürü Uğur Gökcan şehit oldu.

Bunun ardından Şehit Emniyet Müdürü Gökcan'ın polis memuru eşi Gürhan Gökcan ve çocukları 16 yaşındaki Gizem Gökcan, 8 yaşındaki Gökalp Gökcan'a Antalyalılar ve meslektaşları destek çıktı. Türkiye genelinde düzenlenen yardım kampanyasının ardından Şehit Emniyet Müdürünün eşi Gülhan Gökcan'a 150 bin TL değerinde bir daire alındı.

Antalya Emniyet Müdürü Ali Yılmaz da, Gökcan ailesine karşı gösterdikleri fedakarlıktan dolayı tüm emniyet teşkilatı mensuplarına teşekkür yazısı gönderdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber