Ağlayan güreşçiyi rakibi teselli etti.

Hatay'ın, Yayladağı ilçesinde yapılan aba güreşi müsabakalarında, spor sahalarında eşine az rastlanan bir centilmenlik örneği yaşandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Ağustos 2012 10:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

13. Geleneksel Yayladağı Festivali kapsamında, Devrent Piknik alanında yapılan aba güreşleri, son turlar yapılırken Suriye'de başlayan orman yangınından dolayı ileriki bir tarihte yeniden yapılmak üzere iptal edildi. Güreşlerin yapılan bölümünde spor sahalarında eşine az rastlanan bir centilmenlik örneği yaşandı.

75 kilo kategorisinde güreşen ve geçtiğimiz 3 yılın şampiyonu olan bu sene de favori gösterilen Enes Kaya rakibine kendi oyunu sonunda açık düşerek yenildi. Uzun süre yerde dövünen güreşçi gözyaşlarını tutamadı. Enes Kaya'yı teselli etmek ise rakibi Mehmet Sarı'ya düştü. Yendiği rakibini bir süre yerde teselli etmeye çalışan Sarı, daha sonra onu omzuna alarak güreş sahasının içerisinde bir tur dolaştırdı. Bu hareket güreşleri izlemeye gelen yaklaşık 2 bin 500 güreş severden büyük alkış aldı.

Suriye sınırına 500 metre mesafede yapılan güreşler, Suriye'de başlayan yangının güreş sahasını tehdit etmesi üzerine ileriki bir tarihte yeniden yapılmak üzere ertelendi. İleri bir tarihe ertelenen güreşleri Yayladağı Kaymakamı Tolga Polat, Yayladağı Belediye Başkanı M. Kemal Dağıstanlı, Güreş ağası Menderes Arslan, belde belediye başkanları ve yaklaşık 2 bin 500 civarında güreş sever izledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber