Ağrı Valisi Tekinarslan, ilçeleri ziyaret etti

Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, Patnos, Tutak ve Hamur ilçelerini ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Ağustos 2012 20:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Patnos Kaymakam Vekili Murat Beşikçi'yi makamında ziyaret eden Vali Tekinarslan, ilçedeki çalışmalar ve sorunlar hakkında bilgi aldı. Kaymakamlık binasını gezen Tekinarslan, eski Devlet Hastanesi'nde de incelemelerde bulundu. Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Tekinarslan, yeni Devlet Hastanesi'ne geçerek hasta ziyaretinde bulundu.

Poliklinikler ve acil servis birimlerini gezerek hastalarla sohbet eden Tekinarslan, sorun ve sıkıntıları dinledi. Hemodiyaliz servisindeki hastaları ziyaret eden Tekinarslan, kendisine iletilen eksikliklerin kısa sürede tamamlanması için çalışacaklarını kaydetti.

Tekinarslan, daha sonra beraberindekilerle elektrik sıkıntısı çeken küçük sanayi sitesi esnafını ziyaret etti.

Sanayi Sitesi Başkanı Şahabettin Kaya'dan bilgi alan Tekinarslan, elektrik kesintisinin giderildiğini belirterek giderilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Kendisinin de 14 yaşında sanayide iş hayatına atıldığını söyleyen Vali Tekinarslan, sanayi esnafıyla çay içti.

Buradan şehir merkezine geçen Vali Tekinarslan, Menderes Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret etti. Kendisine iletilen sorunları dinleyen Tekinarslan, cadde üzerindeki bir kahvehanede vatandaşlarla sohbet etti.

Yol üstünde bir boyacının isteğini kırmayan Tekinarslan, ayakkabısını boyattı, marketten alışveriş yaptı. Özel bir kafeteryada vatandaşlarla oturan Tekinarslan, buradan Tutak Kaymakamlığı'na geçti.

Tutak Kaymakamlığı önünde kaymakamlık çalışanları tarafından karşılanan Vali Tekinarslan, daha sonra Kaymakam Murat Beşikçi'nin makamına geçti. İlçenin sorunları hakkında bilgi alan Tekinarslan, görüşmeden sonra bir çay bahçesinde vatandaşları dinledi. Tekinarslan, birlikte çay içtiği vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

Son olarak Hamur ilçesine geçerek Kaymakam Zerrin Çay Beşikçi'yi makamında ziyaret eden Tekinarslan, ilçe hakkında bilgi alan aldı. Tekinarslan, yaklaşık bir saat süren bir görüşmeden sonra ilçeden ayrıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber