Yakutiye Belediyesi, asfalt, karo ve bordür çalışmalarına hız verdi

Erzurum merkez Yakutiye Belediyesi, asfalt, karo ve bordür çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Ağustos 2012 16:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Birçok bölgede Erzurum Su Kanalizasyon İdaresi (ESKİ)'nin altyapı çalışmaları nedeniyle çalışmalarını erteleyen Yakutiye Belediyesi, asfalt, karo ve bordür çalışmalarına hız verdi.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, ESKİ tarafından şehrin birçok bölgesinde yaptığı alt yapı çalışmalarının iş programını etkilediğini belirterek ?ESKİ tarafından ilan edilen takvim nedeniyle birçok bölgede işlerimizi ertelemek durumunda kaldık. Bazı mahalle ve sokaklarımızda acil çözüm olarak yamalamaya gittik. Ancak her şeye rağmen bu yıl içerisinde asfaltsız mahalle ve sokak kalmaması için yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. Şehir içerisinde 10 bin metrekarenin üzerinde kaldırım çalışmamız var. Asfalt çalışmalarımız da köylerimiz dahil sürdürülmektedir. Çalışma takvimimizi yetiştirmeye çalışıyoruz. Önümüzdeki yıla çok işimiz kalmayacak.? dedi.

İstasyon Mahallesi'ndeki Nenehatun siteleri arka ve ara sokakları asfaltlandı. İstasyon Mahallesi'nden Şükrüpaşa semtine gidişte yolun her iki tarafında asfalt çalışması gerçekleştirildi. Başkan Ali Korkut, bölgede kaldırım çalışmasıyla birlikte asfalt çalışması yaptıklarını belirterek ?İstasyon Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Caddesi'nin her iki yanında yer alan yerleşim alalarını asfaltlıyoruz, kaldırım çalışması yapıyoruz. Bir yandan da buralarda yeni yerleşim alanlarında düzenleme çalışması yapıyoruz. Buradan Şükrüpaşa semtine doğru asfalt devam edecek.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber