Diyanet-Sen Erciş Temsilciliği'nden Müftü Öveç'e teşekkür plaketi

Osmaniye İl Müftülüğüne atanan Van'ın Erciş İlçe Müftüsü Abdülhamit Öveç'e, Diyanet-Sen Erciş Temsilciliği tarafından düzenlenen toplantıda teşekkür plaketi verildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Ağustos 2012 18:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Diyanet-Sen Erciş Şube Başkanı Selahattin Çalışır,toplantıda yaptığı konuşmada Müftü Öveç'in ilçede hiç bir zaman unutulmayacak hizmetler yaptığını bildirdi.

Öveç ile ilçedeki Kur'an kursu hizmetlerinde bir çığır açıldığını anlatan Çalışır, başlatılan bu hizmetlerin artarak devam etmesinin en büyük arzuları olduğunu söyledi. Geçen yıl meydana gelen depremin ardından Öveç'in müftülük personeliyle birlikte büyük zorluklara göğüs gererek özverili çalışmalar içinde bulunduğunu da ifade eden Çalışır, Osmaniye'deki yeni görevinde Müftü Öveç'e başarılar diledi.

Erciş Müftüsü Abdülhamit Öveç ise, Erciş ve Ercişlilerle depremi birlikte yaşadıklarını, bu nedenle aralarında bir kader birliği oluştuğunu belirtti. Deprem sonrası süreci de anlatan Müftü Öveç, Erciş'i, meslek hayatı boyunca unutamayacağını kaydetti.

Konuşmaların ardından, Diyanet-Sen Erciş İlçe Temsilciliği adına Şube Başkanı Selahattin Çalışır tarafından Müftü Öveç'e hizmetleri anısına teşekkür plaketi verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber