Dursunbey'de Uluslarası Güreş Turnuvası

TAYFUN YANIK | BALIKESİR - 27.08.2012 12:14 Dursunbey Belediyesi tarafından tertiplenen ve Türkiye Güreş Federasyonunun destekleri ile Dursunbey de yapılacak olan uluslararası güreş turnuvası Dursunbey'de bu yıl 2. kez organize edilecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Ağustos 2012 12:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen ve müthiş müsabakalara sahne olan güreşler bu yılda çeşitli ülkelerden sporcuların karşılaşmalarına sahne olacağı belirtildi.

Dursunbey Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz konu ile ilgili olarak "Uluslar arası bir spor müsabakasını ikinci kez Dursunbey'e getirmiş bulunuyoruz. Bu tür organizasyonları bir çok il bile gerçekleştiremiyor. Biz Dursunbey Belediyesi olarak ata sporumuz güreşe büyük önem veriyoruz. 11-12 Eylül tarihlerinde birçok ülkeden gelen sporcuları en iyi şekilde ağırlayıp müsabakaların sorunsuz olarak geçmesini sağlayacağız. Dursunbey için bu tür etkinlikleri ilerleyen zamanlarda katlanarak yapacağız. Dursunbey yaptığı kültürel ve sportif aktiviteler ile artık kabuğunu kırmış çok farklı bir ilçe." dedi.

Güreş turnuvasına Bulgaristan, Bosna Hersek, Ukrayna, Makedonya, Belçika, Moldovya, K.K.T.C, Gürcistan, Yunanistan, Rusya, Özbekistan ve Türkiye'den yüzlerce sporcu katılacak. 11-12 Eylül tarihlerinde Dursunbey Spor Salonu'nda yapılacak turnuva bir çok turistinde Dursunbey'e gelip Dursunbey ile ilgili birçok gelenek ve göreneği misafir ülkelere gösterecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber