Akut bu kez yaban domuzunu kurtardı

Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı Çamlı Köyü'nde 3 metre derinliğindeki su kuyusuna düşen yaban domuzu, vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen AKUT ekiplerinin halatlı operasyonu ile kurtarıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Ağustos 2012 13:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çamlı Köyü'ndeki özel bir arazideki su kuyusunda ses duyan vatandaşlar, kuyuda yaban domuzu olduğunu fark edince AKUT ekibine haber verdi. AKUT ekibinden beş görevli, yaban domuzunu kurtarmak için operasyon düzenledi. 3 metre derinliğindeki içi çamur dolu kuyuya halatlar sarkıtıldı. Domuzu alabilmek için yaklaşık bir saatlik çalışma yapan ekipler yaban domuzunu bulunduğu yerden halatlar yardımıyla çıkarttı. 2 gün düştüğü kuyudan kurtarılmayı bekleyen yaban domuzu kuyudan çıkartıldıktan sonra hızla uzaklaştı.

AKUT Marmaris ekibi üyesi Ersan Erverdi, yaban domuzunun 2 günden beri kuyuda olduğunu tahmin ettiklerini söyledi. Erverdi; ""Görevimiz ne tür canlı olursa olsun, hayat kurtarmaktır. Bu operasyonda içi çamur dolu kuyuya düşen yaban domuzunu kurtardık. Arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber