ÇÜ Rektörü Prof. Dr. Kibar'dan eczacılık fakültesi müjdesi

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, Eczacılık Fakültesi'nin 2014 yılında eğitime kendi binasında başlamasının planlandığını açıkladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Ağustos 2012 15:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana Eczacı Odası Başkanı Ersun Özkan ve yönetim kurulu üyeleri, ÇÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar'ı ziyaret edip, görevinden başarılar diledi. Görüşmede, yeni bir dönemde yeni bir sayfa açtıklarını ifade eden Kibar, üniversitenin çıtasını daha da yukarılara çıkartmak için çaba harcadıklarını kaydetti.

Halkın desteğine ihtiyaç olduğuna işaret eden Kibar, eczacılık fakültesinin resmen kurulduğunu müjdeledi. Eczacılık fakültesini üniversitenin ikinci kampus alanı olarak gördükleri kongre merkezi civarında yapacaklarını anlatan Kibar, hukuk fakültesi binasının da bu bölgede olacağını bildirdi.

Eczacı Odası Başkanı Ersun Özkan da, oda olarak üniversitelerle işbirliği içerisinde çalışmaktan büyük mutluluk duyacaklarını ifade etti. Özkan, eczacılık fakültesinin kurulmasının kendilerini mutlu ettiğini ve bu konuda üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber