Müftülükten hayırsever işadamı Bilal Şahin'e teşekkür plaketi

Yozgat'ta başta eğitim olmak üzere yaptığı hayır işleri ile hemşehrilerinin sevgisini kazanan Bilal Şahin'e Yerköy İlçe Müftülüğü Kur'an Kursu'na yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür plaketi verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Ağustos 2012 15:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yerköy İlçe Müftüsü Ahmet İkbal Aydın ve Kur'an Kursu Yaptırma Derneği üyeleri Hayırsever İşadamı Bilal Şahin'i ziyaret ederek yaptıkları yardımlardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Yerköy Müftüsü Ahmet İkbal Aydın, Yerköy ilçesine yapılan Kur'an Kursu'nun eksiklerinin giderilmesinin yanı sıra mutfak takımlarını ve dershanelerin akıllı tahtalarını Hayırseveri İşadamı Bilal Şahin'in karşıladığını belirterek, "Bilal bey Yozgat ve çevresine çok büyük yardımlarda bulunuyor. Dolayısıyla Yerköy ilçesi olarak bizlerde bu yardımlardan nasibimizi aldık. Biz de bir kadirşinaslık gösterelim istedik hayırsever ağabeyimize yaptıkları yardımlar anısına bizleri unutmasınlar diye bir plaket vermek istedik. Plaketimizi kabul ettiği için ayrıca teşekkür ediyoruz." dedi.

Daha sonra yapılan sohbette Yerköy İlçe Müftüsü Aydın, Kur'an Kursu'na ek bina yaptıklarından bahsetmesi üzerine Hayırsever İşadamı Bilal Şahin 20 ton çimento ve 5 bin lira nakdi yardımda bulundu.

Hayırsever İşadamı Bilal Şahin, Yerköy İlçe Müftüsü ve diğer görevlilerin kıt imkanlarla büyük hizmetler sunmaya çalıştıklarını söyledi. Şahin, "Yozgat'a olan sevgimizi vefa borcumuzu ödemek için elimizden geldiğince hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu hizmeti yaparken de hiçbir beklenti içine girmeden tamamen Allah rızası için yapıyoruz. Vatandaşlarımızın bir hayır duasını almak benim için yeterlidir. Bu fani dünyada bizler emanetçiyiz. Bugün varız yarın yoğuz. Yaşadığımız bu alemde sınırlı bir ömre sahibiz. Bu bakımdan Hazreti Mevlana'nın da dediği gibi 'Kamil odur ki, koya dünyada bir eser, eseri olmayanın yerinde yeller eser'. Ben de rabbim ömür verdiği sürece imkanlarım ölçüsünde ilimize hizmet etmeye çalışıyorum. Sayın müftümüzün yaptığı bu örnek çalışmaların desteklenmesi gerekiyor. Biz de bu konudan elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Bu vesile ile İlçe müftümüz bize teşekkür plaketi verdiler bende kendilerine teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber