Çelikcan: Gençlerin Hamza Yerlikaya'dan öğreneceği çok şey var

Eski milli güreşçi Hamza Yerlikaya, Adana'da Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ın konuğu oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Ağustos 2012 16:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çelikcan, şampiyon bir güreşçiyi ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Yerlikaya'nın başarılı sporculuğu yanında dünyada ve Türkiye'de kişiliğiyle takdir gördüğünü kaydeden Çelikcan, şampiyon güreşçinin katıldığı müsabakalarda ülkeyi en iyi şekilde temsil ederek, Türk bayrağını defalarca göndere çektiğini söyledi. Çelikcan, ?Bundan sonra sıra Yerlikaya'nın Türk güreşine sporcu olarak değil, ?abi' olarak hizmet etmesine gelmiştir. Çünkü gençlerimizin hem ahlaki hem de mesleki anlamda Hamza Yerlikaya'dan öğreneceği çok şey vardır.? dedi.

'Asrın güreşçisi' olarak tanımlanan Hamza Yerlikaya ise güreşe katkılarından dolayı Çelikcan'a teşekkür etti. Belediye başkanının göreve geldikten sonra Yüreğir Belediyesi Güreş Kulübü'nü kurarak birçok gencin eğitim almasını sağladığını dile getiren Yerlikaya, ?İnşallah buralardan yetişen güreşçilerimizi er meydanlarında görürüz.? şeklinde konuştu.

Ziyarette, Yüreğir Belediyespor Kulüp Başkanı İlyas Karabulut, Yüreğir Belediyesi Spor Kulübü Direktörü Cesim Doğan ve Ceyhan Belediyesi Güreş Antrenörü Mehmet Sırkıntı hazır bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber