Kaymakam İzci'den okul incelemesi

Sakarya'nın Karapürçek İlçesine yeni atanan Kaymakam Yusuf İzci, Yazılıgürgen Mahallesi'nde inşaatı devam eden İlköğretim Okulu'nda incelemelerde bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ağustos 2012 07:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaymakam Yusuf İzci ile İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Doğramacı Yazılıgürgen Mahalle Muhtarı Kadir Geyve Yazılıgürgen Mahallesi'nde inşaatı devam eden İlköğretim Okulu'nda incelemelerde bulundu.

İnşaatı hızla devam eden Yazılıgürgen İlköğretim Okulu hakkında bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Doğramacı; ?Okulumuz 8 derslik olarak planlanıp, temeli atılarak inşaatına başlandı. Okulda yapılacak anasınıfında çeşitli ünitelerimiz var. Diğerlerinde ise 11 dersliğimiz vardır. Mahallenin öğrencileri için planlanmış, laboratuarımız, kütüphanemiz, dersliklerimiz ve ilköğretim okulu olarak 8 dersliktir. Son olan depremlerden Türkiye etkilendiği için okulumuz depreme dayanıklı olarak inşa edilmiştir? dedi.

Kaymakam Yusuf İzci ise; ?Karapürçek ilçesinde göreve yeni başladım ve İlçemizde Yapımı devam eden okulları görmek istedim. İlçe Milli Eğitim Müdürü ile incelemelerde bulunduk. Güzel bir okul olacağına inanıyorum. Yazılıgürgen Mahallesi'ne ve Karapürçek hayırlı olsun" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber