Belediye dükkanları ihalesi iptal mi oluyor?

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, geçtiğimiz Cuma günü ihalesi yapılan dükkân satışlarıyla ilgili olarak ihale komisyonunun henüz karar vermediğini söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ağustos 2012 07:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Geçtiğimiz hafta Bolu Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleşen ihale ile mülkiyeti Bolu Belediyesi'ne ait 9 adet taşınmazın 5 tanesi alıcı bulmuş, Belediye Meydanı'nda bulunan Saray Pastanesi'nin yerini 901 bin lira fiyatla Burhan Yokuşoğlu almıştı. Bir buçuk milyon TL muhammen bedelle ihaleye çıkartılan Bi-Tur Restaurant için teklif veren çıkmamıştı.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, söz konusu ihaleler ile ilgili basın mensuplarına açıklamada bulundu. Yılmaz, ?Bolu belediyesinin bir takım parasal problemleri olabilir ama bu dükkânlarımızı haraç-mezat satacağımız anlamına gelmez. Biz yüz binlerce insanın sorumluluğunu taşıyoruz. O yüzden alıcılarla birebir yapılacak olan pazarlıktan sonra dükkânları satıp satmayacağımızın kararını vereceğiz. Eğer istediğimiz rakamlar verilmezse Cuma günü yapılan ihale sonrasında satılan dükkânların satış kararını iptal ederiz? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber