Elektrik kontağından çıkan yangın evi kül etti

Bursa'nın Yenişehir ilçesine bağlı Papatya köyünde elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında bir ahşap ev küle döndü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ağustos 2012 10:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre saat 00.30 sıralarında Yenişehir Papatya köyünde elektrik kontağından çıktığı iddia edilen yangın bir anda bütün evi sardı. Yenişehir Belediye İtfaiyesi ve vatandaşların yoğun çabalarıyla komşu evlere sıçramadan söndüren yangında ev kullanılmaz hale geldi. Yangına uykuda yakalanan Güre ailesi bir gecede evlerinden olurken, yanan evini yaşlı gözlerle izleyen Recep Güre, ?Evimin içinde daha yeni onarım yapmıştım. Tüm emeklerim boşa gitti? diye feryat etti.

Bu arada Papatya köyü sakinleri de yangının anlaşılması üzerine cami hoparlörlerinden anons yapıldığını belirterek, "Bütün köy sakinleri olarak yangının olduğu bölgede toplandık ancak büyümesine engel olamadık. Bereket ev sakinleri evi anında boşaltmışlar da can kaybı olmadı. Bu arada evin ahırında olan hayvanları ve traktörü çıkarabildik. Yangının başladığı anda aşırı rüzgar vardı ancak neyse ki sonradan kesildi de facianın eşiğinden dönüldü" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber