Akademisyenler, Büyük Ahlat Sempozyumu'ndan memnun kaldı

Yurt içi ve yurt dışından Bitlis'e gelen akademisyen ve katılımcılar, 1.Uluslararası Ahlat-Avrasya Kültür ve Sanat Sempozyumu'ndan memnun kaldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Ağustos 2012 11:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) öncülüğünde Ahlat Belediyesi, İstanbul Üniversitesi, Bitlis Valiliği ve Ahlat Eğitim ve Kültür Vakfı organizasyonuyla Ahlat'ta düzenlenen sempozyumla ilgili memnuniyetlerini dile getiren akademisyenler ve katılımcılar sempozyumun öncülüğünü yapan Bitlis Eren Üniversitesi';ne teşekkür etti.

Etkinliğe, İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Oktay Belli, Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili Ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ekrem Bektaş, Harran Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necmettin Aslantaş, Erzurum Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Öğretim Üyesi Yrd. Doç Dr. Ayşe Aslıhan Ergüder, İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Fethi Ahmet Yüksel, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Özdemir Adızel, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yaşar Subaşı Direk, Sosyal Antropolog Dr. Yaşar Kalafat, Şairler ve Yazarlar Iğdır İl Başkanı Yahya Azeroğlu ve Tuzluca İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Zakir Acar katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber