Daşöz: Manisa Çevre Yolu, çok kısa bir süre içerisinde hizmete açılacak

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Manisa Çevre Yolu'nun, çok kısa bir süre içerisinde hizmete açılacağını belirtti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Ağustos 2012 19:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Valilikte gazetecilerin soruları cevaplayan Vali Daşöz, geçtiğimiz temmuz ayında tamamlanacağı açıklanmasına rağmen, henüz trafiğe açılamayan Manisa Çevre Yolu'nun kalan ufak sorunların çözümünün ardından çok kısa bir süre içerisinde hizmete açılacağını söyledi.

Konuyu yakından takip ettiğini belirten Daşöz, ?Öz itibariyle çevre yolu bitti, ancak trafiğe açılması bazı teknik konular nedeniyle yapılamıyor. Birkaç eksik yeri kaldı, bir de İstanbul yolunun birleştiği noktada bilindiği gibi Turgutlu'dan gelen yolla Manisa'dan gelen yol birbirine denk gelmiyor. Bu sorun nedeniyle araçlar şehrin içine girip bir kavşak bularak geri dönmek zorunda kalacak.? dedi.

Şu an bu sorunun ortadan kalkması için uğraştıklarını aktaran Daşöz, ?Bu sorunun da ortadan kalkması için belediyenin kavşağın bulunacağı alanda imar ve istimlak düzenlemesi yapması gerekiyor. Bu da biraz zaman alacak. Şu an için mantıklı olan oraya ışıklı bir kavşak yapmak. Bunun sağlanması için birkaç küçük pürüz kaldı. Bu ufak sorunlar halledildikten sonra, çok kısa bir süre içinde yolu hizmete açacağız.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber