Prof. Dr. Attar, tıp fakültesi öğrencilerinin eğitim yeri için YÖK'e başvurdu

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, tıp fakültesi 1. sınıf öğrencilerinin Giresun'da eğitim öğretim görmeleri kararlılığını sürdürüyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ağustos 2012 16:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Attar, öğrencilerin Giresun'da eğitim görmeleri için YÖK'e yeni bir başvuru yaptı.

Prof. Dr. Aygün Attar, Giresun Üniversitesi olarak YÖK'ün kendilerinden istediği kriterleri yerine getirdiklerini söyledi. Rektör Attar, "Geçtiğimiz yıllara oranla Giresun Üniversitesi tıp fakültesi için daha hazırlıklıdır. Kriterleri yerine getirdik ve daha hazır durumdayız.? dedi.

Rektör Attar, taleplerine YÖK'ün kısa zaman içinde olumlu yanıt vereceğine inandığını kaydetti. ?Bu yıl en büyük isteğim ve arzum tıp fakültesi öğrencilerinin Giresun'da eğitim görmeleridir? diyen Attar, sözlerini şöyle sürdürdü: ?Bu doğrultuda da üzerimize düşen ve YÖK'ün bizden talep ettiği kriterler var. Onları gerçekleştirdik. Temel tıp birimlerinde 7 öğretim üyemiz kriterimizi tamamladık. Laboratuvarlarımızı tamamladık. Zaten YÖK'te Giresun Üniversitesi'ne iyimser yaklaşımını ÖYSM kılavuzundaki ibaresi ile ortaya koymuştur. Orada aksaklıklar giderile kadar Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde, aksaklıklar giderildikten sonra Giresun Üniversitesi'nde ibaresi yer alıyor. Aksaklıkları giderdiğimiz için ben inanıyorum ki, YÖK'te bu konuda desteğini bizden esirgemeyecektir. Geçtiğimiz yıllara oranla Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi için daha hazırlıklıdır. Kriterleri yerine getirdik ve daha hazır durumdayız.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber