Çorlu şehir içinde çalışma ve tedbirler sorunları ortadan kaldırdı

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekiplerinin gösterdikleri çaba ve çalışmalar neticesinde şehir içi trafiği herkesi memnun ediyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ağustos 2012 10:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Geçmişte sürekli olarak sıkışan trafik artık akıcı ve eskisi gibi değil. Sürücüler ise bu durumdan dolayı sürekli olarak memnuniyetlerini dile getiriyorlar.

Çorlu'da geçmişte yaşanan trafik sıkışıklı ve kaosu artık daha düzenli hale geldi. İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekiplerinin gösterdikleri çabalar ve çalışmalar neticesinde şehir içi trafiği sürücüleri memnun eder hale geldi. Geçmişte yaşanan sıkışık trafik ve trafik keşmekeşliği artık eskisi gibi olmayınca sürücülerde memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekiplerinin yoğun çabaları ve çalışmaları sonrasında daha rahat hale gelen şehir içi trafiği Çorlu'da son yıllarda kanayan yara haline gelmişti. Ancak tedbirler, çözümler ve çalışmalar sonrasında şuan şehir içi trafiği herkesi memnun ediyor.

Keşmekeşlik Ortadan Kalktı

Trafik ekiplerinin gün boyunca Omurtak ve Kumyol Caddesi'nde yürüttüğü çalışmalar trafik keşmekeşliğini ortadan kaldırıyor. Özellikle iş çıkışı olan akşam saatlerinde arttırılan tedbirlerle her iki caddede de trafik daha akıcı hale getiriliyor. Polis ekiplerinin hatalı parklara izin vermemesi ve trafiğin daha akıcı hale gelmesi için çalışmalar yapması sürücüleri memnun ediyor. Geçmişte dakikalarca trafikte dur, kalk yaparak vakit geçiren sürücüler, şimdilerde Çorlu'daki şehir içi trafiğinden bir hayli memnun olduklarını belirtiyorlar.

Tedbirler Sorunları Ortadan Kaldırdı

Omurtak ve Kumyol Caddesi'nde hatalı parklara izin vermeyen trafik ekipleri böylece trafiğin sıkışmasına neden olan ilk unsuru ortadan kaldırarak sıkışmaları ortadan kaldırdılar. Trafiğin yoğunluk yaşandığı bölgelere de motosikletli trafik polisleri anında müdahale ederek sıkışıklığı en kısa sürede ortadan kaldırıyorlar. Çekici yardımıyla da uzun süre hatalı park eden araçlar yol üzerinden çekilerek otoparka götürülüyor ve trafiğin sıkışmasına neden olan araçlar yol üzerinden kaldırılmış oluyor. Trafik ekipleri gün boyunca trafiğin daha rahat olması ve akıcı hale gelmesi için çalışmalar yapıyorlar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber