O kadar kalabalıkta kimse görmedi!

Büyükler görmedi ama küçük yaştaki çocuk polise yardımcı oldu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ağustos 2012 11:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çorlu'da Cumhuriyet Meydanı'nda yerde baygın halde yatan şahsa ne olduğunu araştıran polis ekiplerine onlarca kalabalığın ağız birliği yaparcasına ?Ne Olduğunu Görmedik? demeleri dikkat çekti. Onlarca kalabalığın arasından sıyrılan bir çocuk polise yardımcı olarak orada bulunanlara insanlık dersi verirken yerde baygın halde yatan şahıs ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda ?Yerde baygın şekilde yatan bir kişi var? şeklindeki ihbarın ardından polis ekipleri harekete geçti. Cumhuriyet Meydanı, Çorlu Belediyesi ön tarafında yerdeki baygın şahsa müdahale eden polis ekipleri, şahsın hastaneye kaldırılması için olay yerine ambulans çağırdı.

Büyükler Görmedi Ama Küçük Yaştaki Çocuk Polise Yardımcı Oldu

Çevredeki onlarca kalabalığa yerdeki baygın şahsa ne olduğunu soran polis ekipleri, vatandaşların ağız birliği yaparcasına ?Ne Olduğunu Görmedik? demeleri dikkat çekti. Polis ekiplerinin araştırmasına olay yeri çevresindeki küçük çocuklar yardımcı oldular. Onlarca vatandaşın arasından sıyrılarak olayın nasıl gerçekleştiğini anlatan çocuklar orada bulunanlara da bir nebze insanlık dersi vermiş oldu. Olay hakkında polis ekiplerine yardımcı olan ve yerde baygın halde yatan şahsa ne olduğu yönünde bilgiler veren küçük yaştaki çocuğun verdiği bilgiler doğrultusunda polis ekipleri çevrede araştırma başlattı.

Baygın halde yatan şahsın bir kişi ile tartıştığı ve ardından şüpheli şahsın yumruk atması sonucu bayılarak yere düştüğü öğrenildi. Şüpheli şahıs kayıplara karışırken ismi tespit edilemeyen baygın haldeki şahısta olay yerine gelen ambulansa Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayla ilgili olarak polis ekipleri soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber