16 yıldır belediye başkanı hiç izin kullanmadı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Ağustos 2005 13:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ÖRNEK BELEDİYE BAŞKANI

Nevşehir'in Gülşehir İlçesi'nde 16 yıldır belediye başkanlığı yapan Erol Ünlüsoy, başkanlık görevi süresince hiç izin kullanmadı. Kendi iznini kullanmayan başkan, belediye işçilerini ücretsiz tatile gönderdi.

Gülşehir Belediye Başkanı Erol Ünlüsoy, yaptığı açıklamada, 16 yıldır başkanlık görevi yaptığını buna karşın hayatında hiç izin kullanmadığını belirtti. Çalışmayı ve ilçesine hizmet etmeyi çok sevdiğini belirten Erol Ünlüsoy, "İzin yapmayı sevmiyorum. Bunun için de 16 yıldır hiç yıllık iznimi kullanmadım. Bunun yanında hafta sonları bile çoğu zaman görev başında oluyorum. Bu bana zevk veriyor. Zaten hizmet etmek için bizi bu göreve seçtiler" dedi.

Kendi izin yapmadığı halde 6 yıldır belediyede çalışan işçilerini Mersin'e ücretsiz tatile gönderen Gülşehir Belediye Başkanı Erol Ünlüsoy, "Ben izin kullanmıyorum, bari onlar kullansın" dedi.

Belediyelerinin maddi imkanlarının çok iyi olduğunu kaydeden Ünlüsoy, "Bunu da görevlerini en iyi şekilde yapan işçilerimizle başardık. Ben de onları her yıl 1 hafta tatile göndererek ödüllendiriyorum. Bir belediye başkanı için bu çok büyük mutluluk" diye konuştu.

Belediye işçileri ise başkanlarının bu uygulaması sayesinde her yıl tatile gittiklerini ifade etti. İşçiler, "Kendisi izin kullanmıyor ama bizi her yıl tatile gönderiyor. Onun sayesinde dinleniyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber