Başkan Uğurlu, hemşehrileri ile Rotterdam'da biraraya geldi.

Hollanda'nın Rotterdam şehrine temaslarda bulunmak üzere giden Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, Yollarbaşılı hemşehrileri ile biraraya geldi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ağustos 2012 14:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Karaman Belediyesi'nin faaliyetlerini anlatan Başkan Kamil Uğurlu, Aktekke Kent Meydanı ve Piri Reis Vadisi projelerinin kentsel dönüşüm adına önemine dikkat çekti. Karaman Belediyesi tarafından hazırlanan projelerin, Bakanlar Kurulu tarafından onaylandığı ve yapımının TOKİ tarafından gerçekleştirileceğini belirten Uğurlu, bu projelerdeki konut ve işyerlerinin TOKİ tarafından, TOKİ koşulları ile satılacağını sözlerine ekledi. Toplantıda gurbetçilerin sorularını da cevaplayan Başkan Uğurlu, gerek Kent Meydanı ve gerekse Piri Reis projelerinin, önemsediği büyük ölçekli projeler olduğunu fakat çılgın projeleri olmadığını, asıl çılgın projesini daha sonra açıklayacağını söyledi.

Hollanda'da yaşayan Yollarbaşılılar; Rotterdam'daki dernek binasına kurdukları sistemle Yollarbaşını canlı olarak izlediklerini belirterek, belediye başkanı ile buluşmanın memleket hasretlerini bir nebze olsun giderdiğini ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber