Türkiye'nin ikinci 500 büyük sanayi kuruluşunda 20 Kayserili firma yer aldı

İstanbul Sanayi Odası (İSO)'nın her yıl yayınladığı 'Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu' anketinin 2011 yılı verilerine göre sonuçları açıklandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ağustos 2012 17:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Geçen yıl Kayseri Sanayi Odası üyesi 22 firmanın yer aldığı listede bu yıl 20 firma yer aldı.

Listenin geçen yıl birincisi olan ERBOSAN Erciyas Boru San. ve Tic. A.Ş, ilk 500 listesine çıktı, Şahin-Melek Et ve Et Mamulleri Gıda San. Tic. Ltd. Şti. bu yıl sıralamada ilk defa yer aldı. Konu hakkında açıklama yapan Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, bu sıralamalara girmenin Kayseri ve firmaları açısından son derece önemli olduğunu, ancak her zaman belirttiği gibi cirodan ziyade karlılık oranlarının çok daha önemli olduğunu söyledi.

Bu sene Kayserili firmaların İSO ikinci 500 sıralamasında fazlası ile yer almasının sevindirici olduğunu açıklayan Başkan Boydak, ?Kayseri'nin kendi klasmanındaki iller arasında başarılı bir yerde olduğunu görmek bizleri mutlu ediyor. Gelecek yıl bu listelerdeki firmalarımızın sayısının artmasını ve firmalarımızın kar ederek büyümelerini bekliyoruz. YATAŞ Yatak ve Yorgan San. Tic. A.Ş başta olmak üzere sıralamaya giren firmalarımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber