Başkan Odabaşı, Konyalılara konuk oldu

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Konya'nın Kulu ilçesine bağlı Kömüşini köyünde bu yıl beşincisi düzenlenen 'Kömüşini Köyü Festivali' etkinliklerine katıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Eylül 2012 11:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara Gölbaşı'nda yaşayan Kömişini Derneği yöneticilerinin davetiyle şenliğe katılan Başkan Yakup Odabaşı'na, MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, Belediye Meclis üyeleri Ahmet Çelebi ve Erdem Karagöz ile Ülkü Ocakları Başkanı Ersin Pehlivan ve Başkan Yardımcısı Melih Molla eşlik etti. Başkan Odabaşı, şenliğin açılışında yaptığı konuşmada katılmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Birçok Kömişinli'nin Gölbaşı'nda yaşadığını söyleyen Başkan Odabaşı ?Onlarla birlikte burada buluşmaktan çok mutlu oldum.? dedi.

Kömüşini Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Özdemir de şenlikte yaptığı konuşmada yaklaşık 7 bin 500 nüfusa sahip olan köyün tamamına yakınının Ankara merkez ve diğer ilçelerinde yaşadığını dikkat çekerek, amaçlarının birlikteliği sağlamak olduğunu ifade etti. 2 bine yakın kişinin katıldığı festivalde, yöreye has geleneksel bulgur pilavı ve et yemeği ikram edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber