Kaçak sürücüyü otomobilin parçası yakalattı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, yolun karşısına geçmek isteyen bir kişiye çarparak ölümüne sebep olan ve kazanın ardından kaçan sürücü yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Eylül 2012 10:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gazipaşa'nın Kahyalar beldesindeki Bıçkıcı Köprüsü üzerinde dün gece yolun karşısına geçmek isteyen Ahmet Eral'a (62) plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir araç çarptı. Araç sürücüsü olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi.

Ambulansla Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ahmet Eral, daha sonra Alanya Devlet Hastanesine sevk edildi. Eral, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Eral'ın cenazesi, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Kazadan sonra İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı. Olay yerinde yapılan incelemelerde, çarpmanın etkisiyle aracın kırılan sis farı muhafaza parçaları ve cam kırıkları bulundu. Sis farı muhafaza parçası üzerindeki seri numarasından yola çıkan jandarma ekipleri, aracın parçalarının ilçe girişindeki Mobese ile bağlantılı Plaka Takip Sistemi'nden (PTS) 07 SA 839 plakalı araca ait olduğunu belirledi. Tespit edilen plakanın Antalya'da bir rent a car'a ait olduğunu belirleyen jandarma, aracın kayıtlarından sürücü Fatih Y'e (31) ulaştı.

Jandarmanın sıkı takibi sonrası Antalya Sanayi Sitesi'nde bir oto tamircisinde yakalanan Fatih Y., İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı'na teslim edildi. Gözaltına alınan Fatih Y., korktuğu için kaza yerinden ayrıldığını söyledi. Fatih Y'in bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber