Vakfıkebir, yeni eğitim öğretim yılına yeni hedeflerle giriyor

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesi Milli Eğitim Müdürü Şahin Işık, 17 Eylül 2012 tarihinde başlayacak olan yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde başta öğretmenler olmak üzere eğitim camiasının yeni yıl öncesi moral motivasyonunun en üst noktaya çıkarılması konusunda gayret gösterilmesi gerektiğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Eylül 2012 16:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Müdür Işık, okul müdürleriyle yapılmış olan ilk toplantıda, yapılacak çalışmalarla ilgili alınan kararları şöyle söyledi: "İlçe eğitim öğretiminde kalite ve başarının artırılması için eğitim camiası ve eğitim çevresiyle birlikte çok katılımlı, ekip çalışmasına dayalı faaliyetlerin yapılması gerektiğine değindi. Müdür Işık, "İlçe düzeyinde ortak eğitim hedefleri belirlenmesi ve bu hedefler doğrultusunda stratejik planların güncellenmesi. Okul ve kurumların misyon, vizyon, hedef, faaliyet ve eğitim öğretim ilke ve değerlerini güncelleyip, okul ve kurum girişlerinde ilan etmesidir."

Başta öğretmenler olmak üzere eğitim camiasının yeni yıl öncesi moral motivasyonunun en üst noktaya çıkarılması konusunda gayret gösterilmesi gerektiğini vurgulayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahin Işık, "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bir proje ekibi kurulması ve ilçe geneline yönelik yeni projelerin yapılmasıdır. Öğrencilerin kitap okuma alışkanlığı kazanma, bağımsız düşünebilme, proje üretebilme konusundaki yeteneklerini geliştirmek için yeni, orijinal yaklaşımların ilçe öğretmenleri tarafından oluşturulması ve uygulanmasıdır. Kurum kültürü gelişmiş, alanında iddialı il ve Türkiye genelinde örnek alınabilecek çalışmaları üreten uygulayan bir Vakfıkebir Eğitim Camiası olması gerektiğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber