Şehit Uğur Sağdıç'ın Sancaktepe'deki evine ateş düştü (Özel)

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan 22 yaşındaki Er Uğur Sağdıç'ın İstanbul'daki baba ocağına ateş düştü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Eylül 2012 17:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Terör örgütü PKK'nın Beytüşşebap'ta düzenlediği saldırıda şehit olan Er Uğur Sağdıç'ın Sancaktepe ilçesindeki evinde hüzün hakim. Sabah saatlerinde eve gelen askeri personel şehadet haberini aileye iletti. Haber üzerine şehit Uğur Sağdıç'ın ailesi gözyaşlarına boğulurken, baba evinin bulunduğu sokak Türk bayraklarıyla donatıldı. Komşuları şehit ailesine taziye ziyaretlerini iletti. 112'ye ait bir ambulansta evin önünde hazır bekletiliyor.

Uğur Sağdıç'ın babası Yılmaz Sağdıç, basın mensuplarına açıklama yapmak istemezken, Dayı Mürsel Sağ ise, ?Hiçbir şey istemiyorum. Sadece terörün bir an önce durmasını istiyorum.? dedi.

Şehir erin, Sağdıç ailesinin iki çocuğundan biri ve tek oğlu olduğu belirtildi. Şehit Er Uğur Sağdıç'ın, askere gitmeden önce bir cam fabrikasında çalıştığı, 1 ay önce izne geldiği ve terhis olmasına yaklaşık 5 ayı olduğu öğrenildi.

Sağdıç'ın cenazesinin defnedilmek üzere memleketi Tokat'ın Turhal ilçesine götürüleceği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber