Emniyet, öğrencilere dostluk elini uzattı

Burdur Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan, ?İlk Adımda Dostluk Eli' projesi kapsamında, üniversiteye yeni kayıt olan öğrenciler, zararlı akımlar ve kötü alışkanlıklara karşı bilgilendiriliyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Eylül 2012 17:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) İstiklal yerleşkesi ve diğer fakültelere kurulan stantlarda yeni kayıt yaptırmaya gelen öğrenciler ile yakından ilgileniyor. Emniyet yetkilileri öğrenci ve aileleriyle görüşerek, kötü düşünceler ve alışkanlıklara karşı uyarılarda bulunuyor.

görevli polisler öğrencilere bilgilendirici broşürler, emniyet irtibat numaraların yer aldığı not defterleri ve emniyet logolu kalem dağıtılıyor.

Öğrencileri bilgilendirmek için bu projeyi uyguladıklarını belirten Burdur Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, ?İlk Adımda Dostluk Eli' projesi kapsamından, kampüste stant açarak okula kayıt yaptırmaya gelen öğrencileri yanlış düşüncelere sahip insanlara karşı bilgilendirdiklerini söyledi. Öğrencilerinin farkına varmada yanlış insanlarla tanıştığını anlatan Müdür Aydoğan, ''Buradaki amacımız öğrenci ve velilerle yakın ilişkide bulunmak. Dağıtılan broşürlerde iletişim numaralarımız bulunmaktadır. Huzur kenti Burdur'da huzura devam edeceğiz.'' dedi.

Bu tür projelere üniversite olarak destek vereceklerini belirten MAKÜ Genel Sekreter vekili Yusuf Altındağ ise ''Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ortak çalışmalara devam edeceğiz. Burada önemli olan, öğrencilerimizin rahat ve huzurlu bir şekilde okumalarıdır.'' şeklinde konuştu.

Polisin açtığı stant kayıtlar sona erene kadar bilgilendirme yapacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber