Dokuzlu, Aydın'ı ve Tanıtım Tır'ını anlattı

Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, Ege Tv'de Mehmet Ali Deniz'in sunduğu canlı olarak yayınlanan Vizyon programına konuk oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Eylül 2012 20:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dokuzlu, 81. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda yer alan Aydın Ürünleri Tanıtım Tırı'nı anlattı.

Program yapımcısı ve sunucusu Mehmet Ali Deniz'in sorularını yanıtlayan AYTO Başkanı Dokuzu, bu yıl 81. Düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı'nın bölge ve ülke ekonomisindeki yerinden söz ederek Aydın Ürünleri Tanıtım Tırı'nın ilk tanıtım noktasının İzmir Fuarı olması nedeniyle mutlu olduğunu söyledi.

Aydın Ürünleri Tanıtım Tırı Projesinin ilk çıkış noktası hakkında bilgi veren Dokuzlu, bu fikrin 2005 yılında Aydın Ticaret Odası Meclisi bünyesinde oluşturulan komisyonlarda ortaya çıktığını ifade ederek, " O zaman için "Ticaret Odalarının bulunduğu şehre daha fazla nasıl faydası olur?" noktasından hareketle oluşturduğumuz komisyonlarda ortaya atılan bir fikirdi. Bu o zaman için hayaldi ama şimdi gerçek oldu" dedi.

Aydın Ürünleri Tanıtım Tırı'nın İzmir Fuarı'ndan sonra Aydın'ın ilçelerinde tanıtım yapacağını daha sonra proje kapsamında 63 vilayet de Aydın'ın tanıtılacağını ifade eden Dokuzlu, " Türkiye'de araç parkı içerisinde tırı olan tek odayız. Ama bu tır Aydın Ticaret Odası'nın değil Aydın'ın tırıdır. Aydın'ı ticareti ile ekonomisi ile turizmi ile tanıtımını yapacağız. Daha sonra yurt dışına da göndermeyi planlıyoruz. O zaman da bu tır Türkiye'nin tırı olacak. Bundan da gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber