Bolu'da yaz etkinliklerine katılan öğrencilere sertifikaları verildi

Bolu Belediyesi tarafından '2012 yaz etkinlikleri' kapsamında düzenlenen kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklere katılanlara, törenle sertifika verildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Eylül 2012 18:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Törene kurs boyunca 19 kitap okuyarak okuma birinciliği elde eden Elif Ceren Tekin Damgasını vurdu.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, yaz kurslarında; takı tasarım, resim, satranç, mefruşat, ebru sanatı, masa tenisi, seramik, gibi etkinliklere katılan çocuklara sertifikalarını takdim etmenin gururunu yaşadıklarını ifade ederek, "Bolu Belediyesi olarak küçücük sanat merkezimizde çok hummalı çalışmalar yürütüyoruz. Allah nasip ederse orasını da Kent Meydanı projesi kapsamında daha çok aktivitenin yapılabileceği bir alan haline dönüştüreceğiz. İnşallah hem çocuklarımız, hem de genç ve büyüklerimizin daha fazla istifade edebileceği konuma getirmek için uğraşıyoruz. Biz çocuklarımızın da, onların velilerinin de hizmetkarıyız. Şu anda şehirde bazı sıkıntılar çekseniz de, bu çalışmaların hepsi 'daha yaşanabilir bir Bolu oluşturmak içindir.'" dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güler Mert tarafından yaz etkinliklerine katılarak sertifika almaya hak kazanan toplam 5 branşta, 83 kursiyerlere belgeleri takdim edildi.

Törenin en dikkat çeken kursiyeri ise kitap okuma etkinliğinde 19 kitap okuyarak madalya almaya hak kazanan Elif Ceren Tekin (10) oldu. Annesi ile birlikte törene katılan minik kursiyer kitap okumayı çok sevdiğini belirterek kurs süresince teneffüs aralarında dahi kitap okuduğunu söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber