AKP Milletvekili Faruk Koca maganda mağduru

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ağustos 2005 17:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Ankara Milletvekili Faruk Koca da bilinçsizce havaya ateş edilen silahın mağduru oldu. Çok yakınından havaya açılan ateş sonucu iç kulağında hasar meydana gelen ve 4 gündür tedavi altında bulunan Koca, yarın taburcu olacak.

Son günlerde maganda kurşunuyla ölen ve mağdur olan insan haberlerine bir yenisi daha eklendi. Bu kez mağdur olan bir vatandaş değil, bir milletvekili oldu. Bala Belediye Başkanı İbrahim Gündüz ile Cumartesi günü bir düğünde biraraya gelen Koca, Belediye Başkanı'nın bilinçsizce havaya ateş etmesi sonucu silahın çıkardığı sesten iç kulağında hasar meydana geldi. Kulağında yoğun çınlama ve işitme kaybı yaşayan milletvekili hemen Lokman Hekim Hastanesi'ne gitti. 4 gündür hastanenin Kulak-Burun Boğaz servisinde tedavi altında bulunan Koca, yarın taburcu edilecek.

Koca'yı tedavi eden Dr. Celil Göçer, İHA'ya yaptığı açıklamada, yakın mesafeden ateş edildiği için milletvekilinin iç kulağında hasar meydana geldiğini söyledi. Koca'nın çınlama ve işitme kaybı şikayetiyle hastaneye geldiğini belirten Göçer, ''Milletvekilinin durumu şu an gayet iyi. 4 gün yoğun tedavi uyguladık. Yarın taburcu olacak'' diye konuştu.

Göçer, ''Milletvekilinin sağır kalma riskinin olup olmadığı'' yönündeki soruya ise, bunun söz konusu olmadığı cevabını verdi. Bu konuda vatandaşları da uyaran Göçer, yakın mesafeden havaya ateş edilmesine bağlı olarak kulak zarının yırtılacağını, hatta işitme kaybının yaşanacağını kaydetti. Göçer, yakın mesafeden edilen ateş sonrası çınlama ve işitme kaybı yaşanması durumunda vatandaşların en yakın hastaneye gitmeleri konusunda uyardı.

Öte yandan, olayı duyan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün gece hastaneye giderek Koca'ya geçmiş olsun ziyaretinde bulunmuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber