Cinayet zanlısı berber tutuklandı

Erzurum'un Pasinler ilçesinde tıraş parası yüzünden çıkan kavgada 1 kişiyi öldüren 1 kişiyi de yaralayan berber tutuklandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Eylül 2012 00:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erzurum-Pasinler karayolu üzerinde bulunan bir tesiste berberlik yapan B.A., (20) ile iş yerine gelen A.A ve E.A arasında dün saç tıraş ücreti yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Büyük Tuy Köyü'nde yaşayan A.A, belinden çıkardığı bıçağı B.A'ya salladı. E.A'nın da karıştığı kavgada B.A, karşı tarafın elinden aldığı bıçağı önce A.A'ya ardından E.A'ya sapladı. Berber B. A, olayın ardından kaçarak kayıplara karıştı. Olay yerinde yapılan müdahalenin ardından Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan A.A tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Saldırıda ağır yaralanan E.A'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Bir kişiyi öldürüp, bir kişiyi de ağır yaralayan berber B.A, İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Asayiş ve İstihbarat Şube'nin ortak çalışması sonucu kıskıvrak yakalandı. Kimliğini alarak kaçma planları kuran B.A, Jandarma'nın düzenlediği operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. B.A'nın, iş yerine gelen kişilerin sürekli para vermeden dükkandan ayrıldığı, hadisenin tekrar nüksetmesi sonucu çıkan tartışmada iki müşterinin kendisine bıçakla saldırıldığı ve koruma iç güdüsüyle hareket ederek kendisini bıçaktan savunduğu yönünde ifade verdiği öğrenildi.

B.A., bugün Pasinler İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. B.A, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber