Beyoğlu'nda yangın paniği

Beyoğlu'nda 3 katlı bir binanın en üst katında başlayan yangın kısa sürede bütün binayı sardı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Eylül 2012 08:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Paniğe sebep olan yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık iki saatlik çalışması sonucu söndürüldü.

Yangın, saat 04.00 sıralarında, Tarlabaşı bulvarı Adlı Esas sokak üzerinde bulunan 3 katlı bir binanın üçüncü katında henüz bilinmeyen bir sebeple çıktı. Olay yerine itfaiye, ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Beyoğlu grubuna bağlı itfaiye ekipleri yangına müdahalede yetersiz kalınca Fatih ve Şişli grubu ekipleri gönderildi. Dar sokaklar sebebiyle itfaiye ekipleri olay yerine ulaşmakta zorluk çekti. Yanan evin kapısının demir olması nedeniyle uzun süre kapı açılamadı. Yaklaşık iki saatlik çalışma sonrasında yangın kontrol altına alındı.

Yalnız yaşadığı öğrenilen Saniye isimli bir kadın, evin üçüncü katından aşağı atlayarak yaralandı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan kadın, Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ve itfaiye ekipleri yangının çıkış nedenini araştırıyor.


Evi Yanan Kadın Kendini 3.Kattan Attı

Beyoğlu'nda 3 katlı bir binanın en üst katında başlayan yangın kısa sürede bütün binayı sardı.

Beyoğlu Tarlabaşı'nda 3 katlı bir apartmanın üçüncü katında başlayan yangın kısa sürede bütün binayı sardı. Bir kadın alevlerin arasında 3. kattan atlayarak yaralı kurtuldu. Yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık iki saatlik çalışması sonucu söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, yangın Tarlabaşı Bulvarı Adlıesas Sokak üzerinde bulunan 3 katlı bir binanın en üst katında çıktı. Saat 04.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangını gören vatandaşlar durumu hemen itfaiyeye ve polis ekiplerine haber verdi. Beyoğlu itfaiye grubuna bağlı ekipleri yangına müdahalede yetersiz kalınca, olay yerine Fatih ve Şişli grubuna bağlı itfaiye ekipleri çağrıldı. Dar olan sokaklar nedeniyle itfaiye ekipleri olay yerine ulaşmakta zorluk çekti. Yanan evin kapısının demir olması nedeniyle uzun süre kapı açılamadı. Kapı balyozlarla kırıldıktan sonra yangına alt kattan da müdahale edildi. Yaklaşık iki saatlik çalışma sonrasında yangın kontrol altına alındı.

ÜÇÜNCÜ KATTAN ATLADI

Evde yalnız yaşadığı öğrenilen Saniye ismindeki bir kadın evin üçüncü katından aşağı atlayarak yaralandı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan kadın Taksim Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Vatandaşlar kadına yardımcı olmak için yolda battaniye açtıklarını fakat aşağıya atlayan kadını tutamadıklarını söylediler. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

(doğan haber ajansı)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber