Çorlu'da şüpheli çanta paniği

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde askeri lojmanların yakınında fark edilen sahipsiz çanta, polisi alarma geçirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Eylül 2012 19:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çorlu'da sabah saatlerinde Atatürk Meydanı ile Şinasi Kurşun Caddesi arasındaki kısımda öğretmevi girişi ve askeri lojmanların köşesinde fark edilen sahipsiz çanta, Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerini alarma geçirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, bölgedeki tüm cadde ve sokaklar trafiğe kapatıldı. Bölgeyi araç ve yaya trafiğe kapatan Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yakın işyerlerini de boşalttı. Ardından Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü'nden bomba imha uzmanı talep edildi. Kapatılan yollarda emniyet şeridinin altından geçerek gitmek isteyen vatandaşlar, polis ekiplerine zor anlar yaşattı.

Olay yerine gelen bomba imha uzmanı, çantayı patlatmaya karar verdi. Alınan tedbir ve gerçekleştirilen kontrollerin ardından çanta fünye ile patlatıldı. Çantadan tül, ucunda fiş takılı elektrik kablosu, boş kolonya bidonu, denizaltı gözlüğü ve bez parçaları çıktı. Ekiplerin yaptığı çalışmalar ve incelemeler sonrasında çanta ve içerisindekiler muhafaza altına alındı.

Yaklaşık 3 saat boyunca araç ve yaya trafiğinin kapatıldığı Atatürk Meydanı ve Şinasi Kurşun Caddesi ile bağlı sokaklarda, olayın ardından hayat normale döndü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber