Vali Harput: Keles'in alt yapısının standarta kavuşturulmasını hedefliyoruz

Bursa'nın Keles ilçesinde İl Özel İdaresi ve KÖYDES desteğiyle yaptırılan 34 kilometrelik asfalt yol Vali Şahabettin Harput tarafından ulaşıma açıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Eylül 2012 20:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Harput, ilçenin altyapısının standarda kavuşmasını hedeflediklerini söyledi.

Vali Şahabettin Harput, açılış ve incelemelerde bulunmak üzere Keles ilçesine geldi. İlk olarak Keles Kaymakamı Abdül Kadir Duran'ı makamında ziyaret eden Harput, ilçedeki yatırımlar hakkında bilgi aldı. Daha sonra köy muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen Harput, vatandaşların sorun ve isteklerini dinledi.

Vali Harput, ardından İl Özel İdaresi ve KÖYDES destekli olarak yaptırılan 34 kilometrelik asfalt yolun açılış törenine katıldı. Törende konuşan Harput, Keles'in çözülmemiş hiçbir sorunun kalmamasının öncelikli hedefleri arasında yer aldığını söyledi.

Yolu hizmete açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Harput, ?Keles, Osmanlı'nın ilk vatan olarak seçtiği ve bu topraklarda devletin temellerini attığı, imparatorluğumuzun altı asır dünyaya yayıldığı, güzel insanların yaşadığı bir bölge. Bu bölge tabiatıyla, doğasıyla, yeşiliyle, suyuyla, insanlarıyla gerçekten dünyanın hayranlığını kazanan bir bölge. Böyle bir bölgeye hizmet etmeyi biz ibadet sayıyoruz.? dedi.

İlçenin kırsal kalkınması, ekonomik, sosyal, turizm, sanayi, sosyal tesis alanında daha da gelişmesi için çalıştıklarını anlatan Harput, bu kapsamda ilçenin altyapısının da standarda kavuşmasını hedeflediklerini söyledi.

Bir bölümünü KÖYDES programı, bir bölümünü de İl Özel İdaresi bütçesiyle yaptıkları 34 kilometrelik yolun birinci ve kat asfaltının açılışını yaptıklarını kaydeden Harput, ?Şüphesiz yol bir şehrin kan damarı niteliğindeki en önemli hizmetidir. Her şeye o yoldan geçilir. Pazara da o yoldan, mezara da o yoldan gidilir.İnsanımıza huzur ve güven içinde modern bir hizmet alacak şekilde bu yolun yapılmış olması, bizi de mutlu ediyor. Yolun yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyorum.? şeklinde konuştu.

Açılış törenine İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik, İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Keles Kaymakamı Abdül Kadir Duran, Keles Belediye Başkanı Süleyman Kaynak, Orman ve Su İşleri Bölge Müdürü Ahmet Köksal Coşkun, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ömer Çelik ve vatandaşlar da katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber