Sanayideki yollara 17 bin 500 ton asfalt döküldü

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya'daki Akdeniz Sanayi Sitesi'nde yaklaşık 2 milyon TL tutarında 17 bin 500 ton sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Eylül 2012 12:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi'nde kahvaltıda sanayi esnafıyla bir araya geldi. Ardından iş yerlerini gezen Tütüncü, 15 günde bir sanayi çalışanlarıyla bir araya geldiğine değindi. Bu birlikteliklerde hizmet taleplerinin dile getirildiğini anlatan Tütüncü, göreve başladığı günden itibaren sanayinin; tapu, yeşil alan, asfalt, ışıklandırma ve diğer belediye hizmetleriyle ilgili problemlerin çözüldüğünü dile getirdi.

Sanayide kullandıkları asfalt miktarının bir ilçe belediyesinin bir yılda yaptığı asfalt miktarından fazla olduğuna değinen Tütüncü, ?En son çeşitli işler bölümünde, mevcut asfaltı kullanılamaz hale gelen ve 10 yıldır asfaltlanmayan sokakları sıcak asfaltla kapladık. Böylece sanayideki yolların yüzde 70'ni asfaltlamış olduk. Ahşap İşleri Bölümü'ndeki sokakların asfaltlanmasını da yatırım programımıza aldık. Görev sürem içerisinde sanayideki bütün yollar asfaltlanmış olacak.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber