Tecavüzden aranan polis Bosna'ya kaçtı

Sakarya'da 14 yaşındaki Ö.C.'ye 35 kişinin cinsel istismarda bulunduğu iddiasına yönelik davanın bir numaralı firari sanığı, emniyet müdürü N.Ş.'nin ceza hâkimi eşi L.Ş. boşanma davası açtı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 06 Eylül 2012 12:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bosna Hersek'teki akrabalarının yanına kaçtığı anlaşılan emniyet müdürü N.Ş.'nin Türkiye'ye getirilmesi için Sakarya Emniyet Müdürlüğü de harekete geçti. Cinsel istismar davası kapsamında N.Ş., diğer sanıklarla birlikte ?Çocuğun cinsel istismarı ve hürriyetten yoksun kılma? suçlarından 30 Mayıs'ta gözaltına alınmıştı. 1 gün sonra çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılan N.Ş., araya hafta sonunun da girmesiyle 4 Haziran'da İpsala'dan yurtdışına çıkmıştı. N.Ş. kırmızı bültenle aranacak.

Bu arada emekli bile olmuş

UTANÇ davasında 1 numaralı sanık olarak yer alan N.Ş.'nin soruşturma kapsamında gözaltına alındığında Sakarya Emniyet Müdürlüğü tarafından diğer polis müdürü E.T. ile birlikte açığa alındığı, mahkemece serbest bırakılmalarından sonra görevlerine iade edilme kararı alındığı belirtildi. E.T.'ye görevine iade tebliği yapıldığı, ancak N.Ş.'nin bulunamaması nedeniyle tebligat yapılamadığı, görevine gelmediği için de istifa etmiş sayılması için 10 günlük yasal sürenin bitmesine 2 gün kala, avukatı aracılığıyla emeklilik dilekçesi vererek emekliye ayrıldığı belirlendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber