'Akıllı Dokunuş' Üniversite Kavşağı'nda

Adana Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki tüm ana cadde, bulvar ve kavşaklar ?Akıllı Dokunuş Projesi' ile yeniden düzenleniyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Eylül 2012 16:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Düzenleme ile hem trafik akışının rahatladığı hem de farklı peyzaj uygulamalarıyla Adana'ın görsel güzelliğe kavuştuğu belirtildi.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, yaptığı açıklamada, 'Akıllı Dokunuş Projesi' kapsamında kavşakları yeniden düzenlediklerini belirtti. Yeni bulvarlar açtıklarını ve trafiğin rahatlaması için 18 köprü yaptıklarını kaydeden Aldırmaz, 19'uncu araç köprüsü inşaatının devam ettiğini bildirdi.

Aldırmaz, Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin, Çukurova Üniversitesi Mithat Özsan Bulvarı'nı genişletme ve kavşak düzenleme uygulamasını son aşamaya getirdiğini söyledi.

Başkan Vekili Aldırmaz, ?Bilindiği üzere bu bulvarımız, Çukurova Üniversitesi, Balcalı Hastanesi, Baraj Seddesi ile PTT Evleri Yeşil Bulvarı, araç sürücülerinin yoğun olarak kullandığı bir bulvardır. Baraj Seddesi'nden kavşağa inen yer çok dardı. Ekiplerimiz, Atlı Spor Kulübü'ne kadar bu yolu genişletti. Ayrıca, Mithat Özsan Bulvarı'nın Çukurova Üniversitesi'ne giriş bölümü de yine ekiplerimizce genişletildi. Altyapısı tamamlandı ve asfaltı serildi. Bundan sonra kaldırım ve peyzaj düzenlemeleri devam edecek. Mithat Özsan Bulvarı'ndaki çalışmalarımız tamamlandıktan sonra trafik sorunu tamamen ortadan kalkacaktır.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber