İnegöl Belediyesi'nden üniversite bahçesine çevre düzenlemesi

İnegöl Belediyesi, yeni eğitim yılı öncesi İşletme Fakültesi ile İnegöl Meslek Yüksekokulu bahçesinde çevre düzenlemeleri yaptı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Eylül 2012 18:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İşletme Fakültesi Dekanı İbrahim Canbolat ile İnegöl Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hikmet Sami Yıldırımhan'ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, belediye olarak İşletme Fakültesi'nin ve İnegöl Meslek Yüksekokulu'nun bahçesinde düzenleme yaptıklarını kaydetti.

Çalışmalar ile ilgili bilgiler veren Başkan Aktaş, 5 bin 500 metre kare farklı renklerde tretuvar çalışması ve bir metre bordür uygulaması yaptıklarını belirterek, ?Yeşil alanlar ile alakalı bazı düzenlemeler yaptık. Yapmış olduğumuz bu çalışmaların toplam maliyeti 200 bin TL.? dedi.

Üniversitelerin şehrin gelişimine yön veren kurumlar olduğunu da dile getiren Başkan Aktaş, şunları söyledi: ?Şehrin sosyal, kültürel ve ticaret hayatının canlanması adına fakültelerin ve yüksekokulların büyük destek ve katkıları oluyor. İnegöl'de İşletme Fakültesinin ve İnegöl Meslek Yüksek Okulu'nun yadsınamaz bir yeri var. Kredi Yurtlar Kurumu'nun 500 kişilik yurt ile alakalı çalışmaları var. Yurdun proje çalışmaları bitti ve kısa süre içerisinde inşaat çalışmaları başlayacak. Bu yıl İşletme Fakültemiz ilk kez öğrenci alıyor. İnşallah 47 öğrencisi ile İnegöl'e farklı bir renk katacak.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber