Bartın'da bazı yollar trafiğe kapatılacak

Bartın'da altyapı ve asfalt çalışmaları nedeniyle yarın bazı yollar, trafiğe kapatılacak.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Eylül 2012 23:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, şehirlerarası otobüs terminali ile Gecen köyü arasındaki 1,5 kilometrelik alanda asfalt çalışması yapılacağı belirtildi.

Bu kapsamda Zonguldak'tan Bartın istikametine yolun sağ bölümünün trafiğe kapatılacağı aktarılan açıklamada, Safranbolu Kavşağı ve Balamba Kavşağı arasında da Karabük istikametine yolun sağ tarafının ulaşıma kapatılacağı, trafik akışının yolun sol tarafından gidiş ve geliş olarak iki yönlü sağlanacağı ifade edildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Gölbucağı kavşağı ile Polisevi Kavşağı arasında orta refüj ve bordür çalışması devam ettiğinden çalışma bitimine kadar trafik akışı bazı bölümlerde tek şeritten verilecektir. Kent merkezinde Hamam Sokak ile Kız Meslek Lisesi ve İnkumu durakları ile Asma Köprü arasında bulunan yolda zemine parke döşeme çalışması devam ettiğinden çalışma süresince yol trafiğe kapalı olacaktır. Yine doğalgaz çalışmaları nedeniyle Ağdacı Mahallesi'nin yolu trafiğe kapatılmış olup, Bartın Üniversitesi-Ağdacı Mahallesi-Yeni Terminal ve Kozcağız istikametine gidecek araç sürücülerinin İmam Hatip Lisesi Kavşağını takiben Türbe Yolunu kullanmaları gerekmektedir."

Muhabir: Selim Bostancı / Ferdi Akıllı

Yayıncı: Nurhan Çorlu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber