Malatya'da Kömür Tevzi caddesi yenileniyor

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kömür Tevzi Caddesi'ndeki altyapı çalışmalarının tamamlandığını, üst yapı çalışmalarınin ise hızla devam ettiğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Eylül 2012 14:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkan Çakır, Kömür Tevzi Caddesi'ndeki çalışmaları inceledi. Çakır, beraberindekilerle geldiği Kömür Tevzi Caddesi'nde yaptığı açıklamada, caddedeki çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek, caddenin yeni hastanenin yapılmasıyla hastaneyi şehre bağlayan önemli ana caddelerden biri haline geleceğini vurguladı. Hastanenin hizmete girmesiyle Kömür Tevzi Caddesi'nin trafik yoğunluğunu önemli miktarda azaltacağını dile getiren Çakır, aynı zamanda bu caddenin, sanayi bölgesini İstasyon Caddesi'ne bağlaması dolayısıyla da büyük önem taşıdığını vurguladı.

Kömür Tevzi Caddesi'ndeki altyapı çalışmalarının tamamlandığını, üst yapı çalışmalarına devam edildiğini ifade eden Çakır, "Aydınlatması, cep otoparkları, ağaçlandırmasıyla inşallah 2 ay içerisinde burayı sanayi yoluna kadar bağlayacağız." dedi.

Başkan Çakır, daha sonra çalışmaların devam ettiği Çarmuzu yolunda da incelemelerde bulundu. Çakır, çevre yolu ile Araposman Kavşağı arasındaki kısımda devam eden kaldırım düzenleme çalışmaları hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber