Büyükaslan: Hedefimiz, sporu kurumsallaştırmak

Adıyaman Belediyesi Yaz Spor Okulları, kapanış töreni yoğun katılımla gerçekleşti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Eylül 2012 16:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, hedeflerinin Adıyaman'da sporu kurumsallaştırmak olduğunu söyledi.

Karapınar Mahallesi'ndeki halı sahada gerçekleşen kapanış programına Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, SPORDER Başkanı Yusuf Babar, AGAD Başkanı İbrahim Aslan, yaz spor okulları öğrencileri, öğrenci aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programda her sporcuya sertifika verilirken, ayrıca kendi alanında başarı gösteren sporculara da çeşitli ödüller takdim edildi.

Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, hedeflerinin Adıyaman'da sporu kurumsallaştırmak olduğunu söyledi. Ayrıca geçtiğimiz günlerde Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde 10 askerin şehit, 8 askerin yaralanmasıyla sonuçlanan hain saldırı nedeniyle, yaz spor okulları programı kapsamında bulunan birçok etkinliği iptal ettiklerini belirterek, şehit askerlere Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar dileğinde bulundu.

Adıyaman Belediyesi olarak birçok ilklere imza attıklarının altını çizen Başkan Büyükaslan, "İlklerimizden birisi yaz spor okullarımızdır. Bu yıl yaz spor okullarımızın 9'uncusnu gerçekleştirdik. Bu vesile ile bine yakın evladınızı bize teslim ettiniz. Ehil olan öğretmenlerimizin verdikleri eğitimle çocuklarımız sporlarını yaptı. Ciğerparelerinizi bize teslim ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum." dedi.

Yaz spor okullarındaki eğiticilerin tamamının üniversite mezunu olduğunu ve hepsinin kendi alanında uzman olduğunu kaydeden Büyükaslan, başarılarının temelinde bunun yattığını dile getirerek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Adıyaman Belediyesi olarak spor alanında önemli hizmetlerde bulunuyoruz. 9 yıldır amatör spor okullarına malzeme yardımı yapıyoruz. Mahalli liglere destek veriyoruz. Bu yıl ilköğretim okulları arasında okullar ligi tertip ettik. Gençler ve amatör liglerine desteğimiz devam etmektedir. En büyük hedefimiz Adıyaman'da sporu kurumsallaştırmaktır. Hedefimiz doğrultusunda devam etmekteyiz. Bu amaçla belediyemize ait futbol sahası yaptık. Uluslararası standartlara uygun kapalı olimpik yüzme havuzumuzun ve kapalı spor salonumuzun inşaatları devam ediyor. Bunlar tamamlanınca Adıyaman Belediyesi Spor Kompleksi olacak."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber