Özel Şifa Sağlık Koleji açıldı

Antalya'da 11 bin metrekarelik alan üzerine kurulu Özel Şifa Sağlık Koleji, 3 milyon TL'lik yatırım maliyetiyle hizmete girdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Eylül 2012 17:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sağlık sektöründeki personel açığına cevap vermek ve kaliteli ara eleman ihtiyacına çözüm sunmak amacıyla Antalya'da açılan Özel Şifa Sağlık Koleji, 5 bini kapalı, 6 bini de açık olmak üzere toplam 11 bin metrekarelik bir alana kuruldu. 40 derslik, 3 modern laboratuvar ve 2 adet uygulama atölyesinde akıllı tahta ile eğitim verilen kolejde, hemşirelik başta olmak üzere, Acil Tıp Teknisyenliği (ATT), radyoloji teknisyenliği ve anestezi teknisyenliği bölümleri bulunuyor.

Okulun kurucusu Murat Şahin, yüzde yüz iş garantili bir kurumda eğitim alma fırsatının kaçırılmaması gerektiğini, yatırımın Antalya ve Türkiye istihdamına ciddi bir ivme katacağını belirtti. İngilizce ve Almanca yanı sıra Antalya'da çok geçerli olan Rusça dilinde de eğitim verileceğini belirten Şahin, ?Rus dilinde eğitim veren başka bir sağlık lisesi yok. Bu özelliğimizle de fark yaratıyoruz. Şifa Koleji'nden mezun olanlar, kısa zamanda iş bulabilecekler. Uzun süredir velilerden böyle bir okul talebi alıyorduk. Sağlık sektöründeki potansiyeli görerek bu okulu açmaya karar verdik. Şu anda kadromuz ve her türlü imkânımızla hazırız. Başarı dolu bir gelecek için bizi tercih edecek öğrencilerimizi bekliyoruz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber