Vali Yurdakul: Öğretmenlik kutsal bir görevdir

Bitlis'in Tatvan ilçesine ziyaretlerde bulunan Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, Tatvan Halk Eğitim Merkezi'nde uyum seminerine giden öğretmenleri ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Eylül 2012 18:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Seminerde öğretmenlere seslenen Vali Yurdakul, öğretmenlerin toplumun kalkınmasında önemli etken olduğuna dikkat çekti. Yurdakul, Tatvan ilçe merkezinde görev yapan öğretmenlere, ?Tatvan'ın Antalya'dan hiçbir farkı yok. Tatvan güzel bir ilçemiz ve gelişmekte olan bir ilçemiz.? dedi.

Bitlis'te görev yapan öğretmenleri tek tek ziyaret etmek istediğini ifade eden Vali Yurdakul, öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu belirterek, ?Öğretmenler bir toplumun kalkınmasında önemli rol oynar. Herkes gibi beni de öğretmenler yetiştirdi. Bitlis'te eğitime ve öğretime büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda eğitim odaklı çalışmalarımız var. İnşallah ilimizin kalkınması için hep birlikte çalışacağız. Yeni eğitim öğretim dönemine başlamamıza az bir süre kaldı. Ben buradan tüm öğretmenleri tebrik ederek, çalışma hayatlarında iyi dönemler geçirmelerini temenni ediyorum.? şeklinde konuştu.

Tatvan Kaymakamı Murat Erkan da ilçeye yeni atandığını belirterek, eğitim ve öğretim anlamında ellerinden geleni yapaklarını belirtti. Verilen uyum seminerlerinin önemine de dikkat çeken Kaymakam Erkan, ?Tüm öğretmenlerimize yeni dönemde de başarılar diliyorum.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber