Çocuk Meclisi'nde 10 ayrı branşta kurs verilecek

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Çocuk Meclisi'nde 10 ayrı branşta kurs verileceğini söyledi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Eylül 2012 15:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Büyükkılıç, kurslar için devam eden kayıtların 14 Eylül 2012 tarihinde son bulacağını bildirdi.

Memduh Büyükkılıç, yaptığı açıklamada, Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi'nde kursların ortaöğretim için tüm dersler, sportif ve sosyal yaşam ile rehberlik ve danışmanlık olmak üzere 3 ayrı ana başlıkta olduğunu belirtti.

Başkan Büyükkılıç, "İkinci 4 yıl olarak bilinen ve ortaöğretimde okuyan öğrencilere yönelik kurslarımız başladı. Geçen yıla göre 6, 7 ve 8. sınıflara yönelik tüm dersler bölümünde Türkçe, matematik, İngilizce, fen bilgisi ve sosyal bilgiler dersleri mevcuttur. Sportif ve sosyal yaşam bölümünde; yaşam boyu spor, voleybol, basketbol, yüzme, halk oyunları, tiyatro ve izcilik dersleri verilecektir. Ayrıca danışmanlık ve rehberlik konusunda kurs alabileceklerdir. Bu yıl toplamda 10 ayrı branşta kurs verilecek.? dedi.

Merkez, Bel-Sin, Yeniköy, Danışmentgazi, Melikgazi, Selçuklu, İldem, Mimarsinan, Keykubat ve TOKİ olmak üzere 10 ayrı semtte Çocuk Meclisi'nde kurs açılacağını ifade eden Büyükkılıç, kayıtların 14 Eylül 2012 tarihine kadar devam edeceğini, kurslara katılmak isteyenlerin bu tarihe kadar başvurması gerektiğini kaydetti.

Başkan Memduh Büyükkılıç, çocukların sosyal gelişimine ve eğitim düzeylerine büyük katkı sağlayan kurslara, önem verdiklerini sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber