Dahi çocuk eğitim merkezi açıldı

5-12 Yaş çocuklar için hafıza gelişimini arttırmak amacıyla, Mega Aritmetik Dahi Çocuk Eğitim Merkezi Zonguldak'ta açıldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Eylül 2012 15:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

5-12 Yaş çocukların hafıza gelişimini arttırmak amacıyla Mega Aritmetik Dahi Çocuk Eğitim Merkezi çok sayıda davetlinin katılımıyla Zonguldak'ta açıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Mega Aritmetik Dahi Çocuk Eğitim Merkezi sahibi Yusuf Ellialtıoğlu Mega Aritmetiğin Dünya hafıza Şampiyonu Melik Duyar tarafından geliştirildiğini ifade ererek, ?Mega Aritmetik Dahi Çocuk Merkezi sistemi özelikle 5-12 yaş gurubu çocukların beyinlerinin holistik bir şekilde gelişmesini sağlayarak, olağanüstü sonuçlar veren çok özel bir zeka programıdır. Beynin kullanım potansiyelini arttıran, daha gelişmiş sağ ve sol beyin için Mega Aritmetik etkili bir yöntemdir. Bu yöntemler kısaca bilgi verecek olursak, çocuklara hızlı ve doğru hesaplama becerisi kazandır. Keskin görüş, işitme ve algılamayı güçlendirir. Zihinsel becerilerin artmasına yardımcı olur. Keşfedici düşünceyi kolaylaştırır. Hızlı refleks ve akıl yürütme becerilerini hızlandırır. Eğlenceli şekilde oyun oynarcasına öğrenme kapasitesini arttırır. Beynin her iki yarım küresini de kullandırarak, fiziksel dünyayı ve sosyal etkileşimleri anlamaya yardımcı olan geniş bir bilgi ve beceri kazanmasını sağlar. Kişisel gelişime olan katkılarıyla özgüven duygusunu aşılar. Çocuğumun geleceği için faydalı olacağına inandığım bu eğitim sistemini tüm çocuklara ve siz ebeveynlere öncü olup, zekânın ve hafıza gücünün altın anahtarını Tüm Zonguldaklılara sunmak istiyorum? diye konuştu.

Daha sonra, Tepebaşı İlköğretim Okulu Müdürü Vahittin Tombul, Mega Aritmetik Dahi Çocuk Eğitim Merkezi sahibi Yusuf Ellialtıoğlu, Eğitim Merkezi Müdürü Seval Saral Ellialtıoğlu kurdele keserek açılışı gerçekleştirdi. Daha sonra davetlilere ikramda bulunuldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber