CHP'den Afyonkrahisar Valiliği'ne 25 Türk bayrağı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Gençlik Kolları, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in Afyonkarahisar Valiliği'ni ziyareti sırasında verilen hediyelere tepki için valiliğe 25 adet Türk bayrağı gönderdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Eylül 2012 15:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

CHP Antalya İl Gençlik Kolları üyeleri, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in askeri mühimmat deposundaki patlamanın ardından Afyonkarahisar Valiliği'ni ziyareti sırasında hediye verilmesini protesto etti. Anafartalar Caddesi PTT önüne gelen grup, burada bir basın açıklaması yaptı. İl Gençlik Kolları Başkanı Önder Kurnaz, "Afyonkarahisar Valisi, patlamayla ilgili bilgi almak için şehre gelen Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'e halı, kilim ve boş zamanlarında kafa dağıtması için olacak ki satranç takımı hediye ediyor. Çok Sayın Valimizin şehitlere ve şehitlik mertebesine verdiği değer ve önem işte budur. Bu densizliğin ve saygısızlığın mimarı olan Afyonkarahisar Valisini biz Atatürkçü gençler olarak gereğini yerine getirerek istifa etmeye davet ediyoruz" dedi.

Gençlik Kolları üyeleri, basın açıklamasının ardından PTT'ye girerek, Afyonkarahisar Valiliği'ne 25 adet Türk bayrağı gönderdi. - Antalya

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber