Kick bokscuların Demirkazık kampı sona erdi

Wako Gençler Dünya Kick Boks Şampiyonası'na hazırlanan milli takımın Niğde Demirkazık Kamp Eğitim Merkezi'nde hazırlık kampı sona erdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Eylül 2012 15:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kampa 12 antrenör, 20 bayan sporcu ve 36 erkek sporcu olmak üzere 68 kişi katılmıştı.

Baş antrenör İlyas Uluyılmaz 8 - 15 Eylül tarihleri arasında Slovakya'da yapılacak olan Gençler Kick Boks Dünya Şampiyonası son hazırlık kampları olduğunu belirti. Demirkazık Kamp Eğitim Merkezi'ne ilk defa geldiklerini yüksek rakımlı Demirkazık Kamp Eğitim Merkezi'nin kendileri için çok faydalı olduğunu belirtti.

İlyas Uluyılmaz 4. defa dünya şampiyonasında gençlerde Türkiye'yi temsil edeceklerini bu yıl da gençlerde semi contact, lıght contact ve full contact branşlarında tam takım olarak 48 sporcu ilk defa katılacaklarını söyledi. Uluyılmaz, "Önceki yıllarda katıldığımız Avrupa ve dünya şampiyonalarında ülkemizin ne kadar güçlü olduğunu tüm dünya ülkelerine kanıtladık. Sporcularımızın bu yılda başarımızı katlayarak dünya sıralamasında ilk üç dereceye gireceğimize ben ve antrenör arkadaşlarım canı gönülden inanıyoruz." diye konuştu.

Elde edilen bu başarıların federasyon başkanı Salim Kayıcı'nın üstün gayret ve çalışkanlığı ile buralara geldiğini belirten Uluyılmaz, "28 Ekim 2012 Ankara'da büyükler dünya şampiyonası, 2013 Kasım ayı içerisinde de Antalya'da büyükler dünya şampiyonasını alarak büyük bir başarıya imza atmıştır, kendisine şükranlarımızı sunarız." diye konuştu.

Baş antrenör İlyas Uluyılmaz, dünya şampiyonası son hazırlık kampını yaptıkları Demirkazık'ta kendilerine gösterilen ilgiden dolayı kamp eğitim merkezi çalışanlarına teşekkür ederken, ilerdeki kamplarını da burada yapmak için çalışacaklarını belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber